*

Корисні посилання



Березень

Шановні здобувачі освіти та викладачі! Підтримайте наших студентів у конкурсі буктрейлерів  до «Всесвітнього дня книги та авторського права»

https://www.youtube.com/shorts/NP9W4aXc-0Q?feature=share

Лютий

Січень

Враховуючи непросту ситуацію через постійні обстріли Одеси та численні інциденти серед цивільного населення, яке постраждало від ВНП, Асоціація саперів України за сприяння Департаменту освіти та науки Одеської міської ради 23 січня на базі коледжу провела тренінг з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів та правил поводження під час обстрілів. Тренінг проводився вживу. На тренінгу були  присутні 25 слухачів, серед яких представники Студентської ради та працівники коледжу.

 

 

 

Грудень

Листопад


 

В Одеському фаховому коледжі транспортних технологій було проведено спеціальне об’єктове навчання за темою «Дії працівників та здобувачів освіти ОФКТТ на випадок виникнення пожежі та ліквідації її наслідків».

Відповідно до затвердженого плану проведення навчань, інструктора з протипожежної профілактики Олексій Нікішенков та Василь Шашук  довели до працівників та здобувачів освіти наступні вимоги:

- використання вогнегасників з гасіння горючих матеріалів;

- організаційні заходи щодо забезпечення  пожежної безпеки в коледжі;

- загальні вимоги пожежної безпеки до утримання територій, будинків, приміщень, споруд, евакуаційних шляхів і виходів.

В навчанні прийняли участь 56  працівників коледжу та 163  здобувача освіти.

Начальник ЦЗ — директор коледжу Йосип Дидишко на оперативній  нараді підвів підсумки навчання, відмітивши згуртованість та оперативність груп з евакуації із будівель  коледжу під керівництвом викладачів та активну участь здобувачів освіти в гасінні імітації пожежі.

Жовтень

Український інститут національної пам’яті

УІНП

Методичні рекомендації 

 

23 вересня

21 вересня

Вас вітає Департамент кіберполіції

Національною поліцією України проводиться загальнодержавна кампанія щодо протидії зростанню кількості шахрайств, пов’язаних зі здійсненням фінансових операцій через Інтернет, шахрайськими (фішинговими) повідомленнями, інтернет-жебрацтвом та шахрайством з надзвичайною ситуацією.

Довідкові матеріали

1000x500