*

Корисні посилання



День студентського самоврядування

25.01.2022 р. в стінах Одеського фахового коледжу транспортних технологій з нагоди святкування Дня студента на один день відбудулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме найстараніші студенти коледжу, які провели заняття із різних предметів, замінили Адміністративних працівників (в складі директора і всіх заступників, диспетчера і навіть секретаря, вахтера). Робочий день виявився нелегким, але успішним, адже повністю перевернувся догори педагогічний колектив, якому знов потрібно було сісти за парти.
Робочий день розпочався з апаратної наради в кабінеті директора коледжу, де свою першу нараду провели студенти-вчителі за круглим столом, обговорюючи план Дня самоврядування та вирішення дійсних завдань звичайного робочого дня.
Присутні мали можливість відвідати будь, яке заняття, щоб наочно побачити дійство зміни викладача та студента місцями.
Краще, ніж студенти ОФКТТ, про День самоврядування не розповість ніхто, крім них самих. Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя.
Завершився День самоврядування в коледжі підсумковою нарадою керівників та лідерів студентського самоврядування, під час якої старшокурсники поділились враженнями про захід, обговорюючи результати своєї діяльності в конференц-залі на 4 поверсі.
На заході були присутні представники Одеської державної адміністрації, Одеського міського центру Зайнятості, «Одеська залізниця» ПАТ Укрзалізниці та Адміністрація коледжу.
Також було вручено Почесні грамоти учасникам Дня студентського самоврядування.

Комментарии закрыты.